Iako su moderni kamini sve češći, kada se priča o kaminima i dalje su prvo što pada na pamet dobri stari klasični kamini kakve i danas viđamo u brojnim kućama, izrađeni od masivnih kamenih elemenata i velikihploča. Njih karakterizira uglavnom otvoreno ložište i onaj neopisivi ugođaj i pucketanje vatre. Ipak, koliko god to bilo zaista posebno, ovakvi kamini polako odlaze u prošlost sve primjetnijim i bržim promjenama trendova u dizajnu interijera, tj. prelaskom na razne futurističke oblike i napuštanjem starih materijala. Ponekad čak nije stvar niti u izgledu, već jednostavno u praktičnosti.

Moderni kamini logičan su odgovor na takvu situaciju. Suvremen izgled, moderni materijali koji se koriste kod izrade, inovatnivni i kreativni oblici, različite boje, a tu je često i veliko staklo koje zatvara ložište i iza kojeg i dalje trepere plamenovi živih boja.

Ukoliko Vam ovo zvuči privlačno, Be-Pol nudi velik izbor modernih kamina prilagođenih raznovrsnim prostorima. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo Vam u izboru!