Za razliku od sve prisutnijih modernih kamina suvremenog dizajna, klasični kamini su i dalje prvo što većini padne na pamet kada se priča o kaminima. Unatoč malo tradicionalnijem izgledu i dizajnu i dalje se mogu veoma dobro uklopiti u svaki interijer.

Pri izradi se koriste standardni elementi i materijali koji se inače povezuju s kaminima, a to su masivni kamen i kamene ploče, zidani elementi, te mramorne i granitne ploče, ili ukratko sve što garantira dugovječnost i postojanost konstrukcije. Iako se dosta ljudi pri izradi ovakvog kamina odlučuje za otvoreno ložište čime se stvara ugođaj „pravog“ kamina, činjenica je da otvorena ložišta polako postaju stvar prošlosti i nešto što ćemo uskoro vidjeti samo u starim filmovima i serijama, ili eventualno u tradicionalnim konobama i restoranima. Klasični kamini također sve češće imaju gusnato ložište koje je puno praktičnije i omogućava potpunu iskoristivost kamina kao najpopularnijeg izboga za grijanje na drva.

Istražite našu ponudu i pronađite kamin koji će savršeno ukrasiti i zagrijati Vaš životni prostor . Kontaktirajte nas i naše stručno osoblje pomoći će Vam savjetima i znanjem!